ARCHÍV – lakáskereső – huszadik

Új szerelem. Sz-nek is tetszik, és nekem is egyaránt. Vele még hármasban is lehetne csinálni :) Tegnap láttuk először, és első látásra elcsavarta a fejünket. Kis szerény teremtés, de azért ad magára, kívülről is csinos, és a belső értékei is teljesen rendben vannak. Ő lenne az:

Ennél jobban nem akartam rázoom-olni (persze kattra megnő!), akkor sem látszik több belőle; a környék belövésére ajánlom a bal alsó sarokban található jellegzetes épületet, illetve a jobb felső sarokban megbúvó még robosztusabb építményt… Azt se gondoltam soha, hogy én még egyszer itt fogok lakni (persze nem is biztos az még…)

Most úgy néz ki, kicsit felgyorsulnak a dolgok, két lehetőség van: az egyik az, hogy viszonylag hirtelen lecsapunk erre a lakásra (ez kivételesen nem olyan, amit hónapok óta árulnak – legalábbis nem ezen az áron -, és a kutyát sem érdekli); a másik az, hogy valaki más veszi meg még gyorsabban ugyanezt a lakást, de ennek mondjuk kevésbé örülnénk… Pénteken térünk rá vissza, de addig még szüleimmel is meg kell beszélni a dolgot természetesen. Nincs is jobb, mint esküvő előtt egy jó kis lakásváráslás!

Hozzászólás