ARCHÍV – nyaralás után part1

I’m back.

Most nagyon nem viszem túlzásba, megjöttünk kis vakációnkról, majd valamit írok róla… azt hiszem. Most viszont csak azért, pötyögök, hogy betegyek két panorámaképet, amikkel ma délután ‘jó sokat’ szenvedtem. A Balatonnál voltunk – többnyire, erről rakom be most a képeket, szerintem jól néznek ki (mármint a montázs maga, mert egyébként elég párás volt az idő sajnos… De sebaj, most akkor ennyi.

Szóval Balaton-panoráma #1: ennek a felbontása 8942×3536 :) vagyis nem, mert csináltam belőlük egy smaller verziót, hogy egyáltalán az oldal betöltődjön, viszont bele lehet nagyítani szépen rákattintva a képre.

Balaton-panoráma #2: felbontás: 15430×1712. Az előbbi egy állóképes montázs volt, ez meg ugye fekvőképes, ezért sokkal szélesebb. Egyébként mindkettő hat képből áll, és egy kicsit megdolgozgatták a gépem memóriáját… :) Viszont annyira nem lettek nagyok, mert a képek egyenként olyan 1-1,5 megásak voltak, így együtt viszont a fenti 4 mega, az alsó meg csak 2 mega lett – tehát nem adódott össze a méretük… Ja és még egy plusz infó, hogy ez a szép kilátás a Badacsony-hegyről látható (meg még sok más szépség is van ott, érdemes megnézni!!)

Majd lehet, hogy még teszek fel képeket, pl a bazaltoszlopokról, ha van jólsikerült, de azt még meggondolom :) És majd holnap valami tartalmasabbat is lehet, hogy írok.

Hozzászólás