2010. február 15. napi bejegyzések

ARCHÍV – ezmegaz

Minden kedves magyar anyanyelvű olvasó figyelmét szeretném felhívni, hogy az oldal jobb felén elhelyeztem egy szavazómezőt, és most már értelmes kérdést is tartalmaz :), lehet bátran szavazni, és érdemes ránézni később is a mezőre, mert lehet, hogy idővel újabb és újabb fantasztikus szavazásokat találok ki. Sőt, csak, hogy méginkább reklámozzam kis oldalamat, aki azt hinné, hogy nem lehet kommentelni, az téved, mert szintén a jobb oldalon van erre lehetőség, csak kicsit lejjebb kell görgetni, de ott van egy Disqus-os kis box, amibe be lehet írni. Hogy a posztonként való kommentelés a ’Comment’ feliratra miért nem működik, arra vannak tippeim, és dolgozom is rajta, de egyelőre nem tudom, van-e rá megoldás, mindenesetre majd ha már valóban használható lesz, akkor szólok, addig meg legalább olyan, mintha :)

És ha már reklám, akkor most nem is írok semmi értelmeset, meg amúgy sem tudnék, mert egyrészt fáj a fejem, másrészt meg már majd’ kifolyik a szemem, azt hiszem most kicsit túl sokat és túl kitartóan bámultam a monitort – bár hozzáteszem, hogy egy érdekes munkán dolgozgatok, úgyhogy amúgy nem panaszkodok, csak most kicsit leterhelt – de ha ebből lesz valami (mondjuk térkép, vagy elemzés) akkor lehet, hogy élvezni fogom csinálni. De az még mindenképpen odébb van.

Naszóval: olvasnivalónak itt van >>LINK<< ez, nézegetnivalónak meg >>LINK<< ez, mely két dolog egyébként összefügg, ilyen várostervezéssel kapcsolatos téma, úgy érdemes rákattintani, de szerintem érdekes.

Akkor most lépek.