2007. június havi bejegyzések

ARCHÍV – Megvagyok

Hát igaz ami igaz, most egy ideig nem nagyon írtam, de elég nyomós okom volt rá, úgymint a vizsgaidőszak. Nem tudom ki hogy csinálja ezt, de én mindig elhatározom, hogy márpedig most jó korán befejezem ezt az egészet, aztán a végén mindig egyre kijjebb tolódik az egész, és még az az idő is kevésnek tűnik, ami van. Szóval be is akarom fejezni, meg nem is merek olyan korán vizsgázni, hogy esetleg ne tanuljak rá eleget. Persze lehet, hogy én fújom fel vagy izgulom túl a dolgokat, és ez az egész sokkal egyszerűbb lenne, ha hamar túl lennék rajta, de idén megint így sikerült – majd jövőre változtatok a dolgokon.

Egyébként maga a vizsgaidőszak elég lightosan indult, sőt az eddigi legjobb eredményeimet tudtam produkálni, nagyon sokáig négyegész felett voltam, sőt még a végeredmény is lehet ilyen, és erre még nem volt példa az első félév óta. Nem mintha olyan nehéz lenne az egyetem, csak egyszerűen nem sok motivációm volt tanulni. Mondjuk az most sincs, de valahogy így sikerült. Az utóbbi napok viszont keményebbek voltak, mert két szigorlatom is volt, egy hidrológia, ami mint kiderült elég nevetséges volt, meg ma a Magyarország szigorlat, ami viszont kőkemény és nagyon komoly, eddigi pályafutásom legbeszaratósabb vizsgája volt azt hiszem (meg az Általános Földrajz Szigorlat, de az már olyan régen volt, hogy teljesen megszépültek róla az emlékeim). És most elvileg ez is megvan, legalábbis úgy saccolom, eredményhirdetés majd este hatkor lesz, de azért megmondták volna ha meghúznak remélem, úgyhogy bizakodom. Tételt nem adtam vissza, pedig lett volna pár, amit ha kihúzok, picit elsápadok, de szerencsére elkerültem őket. És akkor idén ennyi lett volna a tanulás.

Nemkicsit örülök, hogy végeztem végre, de komolyan, az elmúlt pár napom nagyon kétségbeesett volt. Szóval most nyári dolgokról nemigazán tudok beszámolni, mert számomra még csak most kezdődik a nyár, de akkor majd ősszel. Úgy néz ki, sokat leszek a Balatonnál, például 27-én is, ami azért kár, mert már kezdenek hiányozni a régi osztálytársaim, szívesen megnéztem volna kivel mi van (de KOMOLYAN srácok), dehát nagy a csábítás, hogy mit válasszak Óbester és Balaton közül… Aztán ugye lesz terepgyakorlat Bodrogközben, pont a nyár legközepén, de biztos jó lesz… :/

Na majd legkésőbb ősszel beszámolok szépen mindenről. Vagy nem. Addig pedig nem érdemes idelátogatni nagyon, nem mintha olyan sokan lennének, akik ezt rendszeresen teszik. Na SZÉP NYARAT MINDENKINEK.