2006. július havi bejegyzések

ARCHÍV – 2006.07.18

Nyári extra bejegyzés, de csak nagyon gyorsban, mert sajnos nincs túl sok időm.

Egész múlt héten terepgyakorlaton voltunk, tudnék róla mit mesélni, jót is meg rosszat is. Például az a része nem volt túl jó, amikor a dögmelegben a tűző napon végig kellett járnunk Komárom városának mind a negyvennégy utcáját (persze ez elsőre nem tűnik soknak, én sem gondoltam volna, de az.) Az a része viszont jó volt, amikor este elmentünk mondjuk focizni, vagy a helyi kocsmába (Neszmélyen), vagy csak egyszerűen a szálláson borozgattunk, meg beszélgettünk. Egy hajó volt a szállás, annyira jó lett volna, csak a szobák voltak iszonyúan picik, úgyhogy a cuccokat csak úgy széthánytuk a földön – érdekes módon nem veszett el semmim, csak az órám, de az valahogy mindig meg szokott kerülni, de ha őszig nem fog, akkor most már tényleg veszek egy újat… 

Na meg az is érdekes élmény, amikor az ember a tanárával együtt focizik, aztán utána együtt mennek el a kocsmába… Ez egyébként elsőre talán jónak tűnt, de szerintem egy tanár legyen tanár, nem tudom, ezek után milyen hangulat lesz az egyes órákon…

Most meg itt leszek Pesten még csütörtökig valószínűleg, fel kell dolgozni az “adatokat”, amiket gyűjtöttünk, már eléggé kész vagyok ettől az egésztől. Itt vagyok a régi koleszomban, mert a másiknak éppen valamelyik részét felújítják. Tök fura újra itt lenni, már kb két éve nem voltam, és pár dolog megváltozott, de azért nagyjából ugyanolyan minden – el sem tudom hinni, hogy húzhattam le itt nyolc egész évet, annyira durva!!

Úgy tűnik, le tudok menni a Szélrózsa lényegére, remélem a Felsővezeték már hangol, kíváncsi leszek rájuk. Meg hátha találkozok még egy-két régi ismerőssel. Bár ott tartanék már. De nem panaszkodom, eddig teljesen rendben volt a nyár, ha így folytatódik, akkor frankó lesz.

Holnap elvileg levágatom a hajam, annyira fura lesz, nem is tudom, hogy tényleg akarom-e, majd még meggondolom. Persze tudom, hogy jobb lenne, mert nem lógna a szemembe meg a számba, meg nem melegítené a nyakamat, meg nem kéne fésülni, meg ilyesmik… Na mindegy, megyek, talán lehet, hogy még holnap is lesz időm írni, de nem hiszem.

Vettem jegyet holnap estére a Superman-re, rájöttem, hogy utoljára a Star Wars 3-at néztem moziban, és az nem ma volt…