ARCHÍV – 2005.06.02

Tegnap szobatársammal lementünk gyúrni, emelgettünk ilyen súlyemelőket, és azóta nem tudom rendesen kinyújtani a bal kezemet, meg mindenem fáj. Hát ennyit az erőnlétemről, meg a sportolásról úgy általában. Majd a nyáron összeszedem magam, mert ez így nem mehet tovább.

Tegnap (még mindig) néztünk filmet, Frequency volt a címe, érdekes volt, bár elég bugyuta alapszorija volt, de azért tetszett. Egy srác egy ócku rádióval tudott beszélni az apjával, aki egy 30 évvel ezelőtti valóságban élt, és akkor jól összekavarták a múltat, meg a jelent. Érdekes volt.

Ma: tanulgatok, mert holnap nem lesz könnyű a vizsga szerintem – pláne ennyi tudással, úgyhogy megpróbálok most már egy kicsit jobban felkészülni.

Aztán az az igazság, hogy a nyár folyamán nem igazán fogok már ide írogatni, mivelhogy többnyire otthon leszek, úgyhogy nem is lesz nagyon érdemes ránézni erre az oldalra. Nem mintha olyan ezersokan néznék, dehát azért szólok. De majd ősztől újra beizzítom a dolgot… (illetve még a vizsgák között lehet, hogy írok, úgyhogy egy kicsit mégiscsak rá lehet kukkantani, hátha volt időm – na mindegy.)

Hozzászólás