2005. március 7. napi bejegyzések

ARCHÍV – 2005.03.07

Na, egy kis korrekciót kellett bevetnem még a csütörtök estéről szóló beszámolóban, mert kiderült, hogy nem írok egyértelműen, és erősen félre lehet érteni a mondandómat. Ezúton is bocsánat mindenkitől, a hülyeségeket nem kell komolyan venni (aki észrevette a különbséget, és küld egy mailt, nyereménysorsoláson vesz részt!)

Okosságok a mai napra: azt mondja a statisztikatanár (persze ez is csak poén), hogy nálunk geográfusoknál csak a (megpróbálok idézni) “szakadt büdös szakállas szociológusok rosszabbak”. Érdekes vélemény, majd egyszer elmondom Lallernak… Ma is kishíján elaludtam a mezőgazdföci előadáson, mert az árasztásos rizstermesztés fantasztikus érdekességeit hallgatni 90 percen keresztül nem éppen a geográfushallgatók álma – bár van akinek szép álmai voltak az óra alatt, az biztos…

Este néztünk “1984”-et, film az Orwell-regényből, brutálisan lehangoló volt, majd elolvasom a könyvet is, mert biztos jó (és egyébként is el akartam olvasni), utána meg K-PAX-ot, na az sem egy egyszerű film, még most is azon vagyok, hogy megfejtsem miről is szólt – de jó volt. Na bevallom, ma sem csináltam semmi hasznosat, de majd holnap!